Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Wellness Alliance inc

ROMANIA


Mijloace naturale de a interveni cand ai un atac de panica

1. O baie sau un dus fierbinte- ele relaxeaza muschii si implicit fibrele nervoase, declansand un stimul de relaxare a sistemului nervos parasimpatic .

2. Aromaterapie - Se pot adauga in apa de baie uleiurile si parfumurile preferate ( ideal naturale) - lavanda, portocala, ylang ylang, bergamota, menta , eucaliptul...toate predispun relaxarea si somnul. Se poate inhala in lampa deodorizanta sau folosi cu uleiul de masaj .

3.Muzica relaxanta -Daca se adauga muzica favorita relaxanta la baia sau dusul cald- se creeaza o atmosfera si mai calmanta. 

4. Lumina de asemenea poate influenta starea de agitatie si anxietate. Asa ca se prefera o lumina mai scazuta , coborirea jaluzelelor, scaderea stimulentilor luminosi - si in loc, lumina de la o candeluta parfumata .

5 .Benzi de relaxare/meditatie - Cand ai un atac de panica , o buna influenta calmanta o are o meditatie ghidata de relaxare care poate lua anxietatea cu mana. In special daca esti familiar cu asemenea benzi de relaxare ghidata , ele vor fi si mai usor de aplicat la nevoie. Ele se pot asculta direct de pe You Tube sau de pe aplicatii digitale cunoscute ca Sattva , Insight Timer, Calm , Headspace, ...Continuati aceasta practica cel putin cateva luni - 1 an.

5. Respiratie Calmanta - Inspirati pe nas, lung si incet , intai umpland partea inferioara apoi superioara a plamanilor.

Tineti respiratia numarand pana la " trei".

Expirati incet, prin buze, in timp ce va relaxati muschii fetei, a mandibulei, umerilor si stomacului.Practicati aceasta respiratie de cel putin 10 ori pentru cateva saptamani . Sa o folositi de fiecare data cand experimentati anxietate sau un atac de panica.

O alta tehnica este cea a Numaratoarei Calmante timp de 90 de secunde: Stati comfortabil. Inhalati lung si adanc, expirati incet, in timp ce spuneti cuvantul "Relaxare". Inchideti ochii. Inspirati natural de zece ori. Numarati cu fiecare expiratie , incepand cu " zece ". in ordine descrescatoare. In acest timp, cand respirati comfortabil, observati orice tensiune, poate in mandibula , stomac sau frunte. Imaginati-va ca aceste tensiuni se diminueaza.

Cand ajungeti la " Unu" deschideti ochii.