Wellness Alliance inc

ROMANIA


wellness alliance

Propune o cultura de wellness


LEARN MORE

Programe de Corporate Wellness oferite de Wellness AllianceProgramele de Corporate Wellness pe care Wellness Alliance le poate initia la sediul unei companii sau institutii publice se bazeaza pe o Consultanta si Coaching de Wellness ( Bunastare) pe care o ofera. Aceasta Consultanta are ca obiectiv inititierea de Masuri de Imbunatatire a Sanatatii Angajatilor alaturi de factorii de Resurse Umane si Decizionali ca CEO - Bord Director al Companiei .

O prima masura de sanatate pe care am putea-o initia ar fi aceea de Educatie de Sanatate a Angajatilor ( online). Am putea crea Campanii de Educatie de Sanatate pe diferite tematice de interes pentru angajati. Exemple de astfel de tematice ar fi :Nutritia Sanatoasa, Slabit si obtinerea unei greutati armonioase si sanatoase , Adictiile si Renuntatul la ele - Controlul Responsabil -ca Fumat, Mijloace de Imbunatatire a Imunitatii

Imbunatatirea Starii de Spirit, Emotii Pozitive, Preventia Depresiei, Metode de Destresare, Beneficiile miscarii, Somn Sanatos, ...si chiar tematici specifice daca sunt cerute: hipertensiunea arteriala, durerile de gat si spate, anxietatea si atacul de panica, diabetul, stil de viata sanatos in graviditate.

Aceasta campanie de educatie de sanatate ar putea fi oferita sub forma unui newsletter de doua ori pe saptamana, unui Forum de Activitati Sanatoase ale companiei , initiere de Concursuri Practice pe Teme de Sanatate, un Portal Intern de Sanatate sau chiar o Aplicatie Digitala de Sanatate si Bunastare.

Separat Wellness Alliance poate oferi servicii si la sediul companiei, unul dintre ele fiind Consultanta si Coaching Indvidual de Sanatate pentru angajatii cu boli cronice- pentru a-i asista sa Implementeze un Stil de Viata Sanatos, in concordanta cu conditia lor. Se folosesc Cercetări stiintifice specifice conditiei lor de boala.

Beneficiile Coachingului de Sanatate: Angajatul incepe sa se vindece din interiorul sau, prin initiere de noi rutine sanatoase, conditia sa cronica se imbunatateste, Scad suferinta , agravarile, incidentele concediillor medicale, Costurile de Sanatate cat si premiumurile asigurarilor de sanatate.

Alta arie de interes , in care Wellness Alliance poate lucra este Imbunatatirea spatiului companiei ,pentru bunastare fizica si emotionala, astfel ca el sa gazduiasca activitati de relaxare, bunastare si fitness.

Alt serviciu pe care Wellness Alliance il ofera consta in Initiative de Mancat Sanatos astfel ca Mesele Angajatilor sa fie de o calitate superioara , prin colaborare cu restaurantele din vecinatate pentru meniuri colective customizate sănătoase si Catering cu Meniuri Sanatoase la sediu.

Miscarea fizica este promovata prin Wellness Alliance prin oportunitati de Activitati de fitness si relaxare la sediu si in afara.

Exercitiile de relaxare musculara -sa fie concepute in colaborare cu kinetoterapeuti, pe problemele de interes ale angajatilor.

Wellness Alliance se ocupa ca sa fie oferite Exercitii Cardio si Relaxare cu instructor sau pe Benzi video cu exercitii sub forma de Clase de incepatori si Clase de avansati- Dimineata si la pranz: ca Pauze de Miscare si Relaxare.

Sa colaboreaza de asemenea cu Experti de Medicina Ocupationala pentru Protectia Ocupationala necesara specifica pe anumite industrii- Exista Necesitatea creerii unor Programe de Protectie Ocupationala si promovare a bunastarii angajatilor, Specifice pe industrii.

Industriile de Constructii necesita protectie impotriva miscarilor repetitive , contorisonate, cu Folosirea unor echipamente de protectie, echipamente auxiliare de carat, ...

servicii de corporate wellness
Learn More

recomandari de spatiu

Recomandam imbunatatirea organizarii spatiului astfel ca sa predispuna bunastarea: spatii de relaxare, fitness, mancat sanatos, meditat.consultanta legata de                    wellness  angajati 

Activitati de wellness pentru angajati, ca intinderi, fitness, yoga, meditatie, mancaruri sanatose , activitati sanatose in afara programului de team building.


portal wellness

Portal de sanatate si bunastare despre conditiile de sezon si cum sa le imbuntatim naturist prin stil de viata sanatos ,la curent cu ultimele cercetari, principii holistice de management al bolilor cronice, forum al companiei cu evenimente, activitati si initiative de wellness 

wellness coaching- coaching de sanatate

sesiuni individuale ,pentru angajatii cu diferite probleme de sanatate si cronice
afiliere cu resurse locale de wellness

conectare cu parteneri de wellness locali performanti, care vin la sediul dvs si presteaza clase, ofera discounturi si au un inalt standard de calitate ,alte resurse digitale si de cart

videouri


5 mijloace de imbunatatire a sanatatii angajatului -companii cu locatie fixa


consultanta pe programe de corporate wellness 


PROGRAMATI ACUM O CONVORBIRE 


SUNATI LA WHATSAPP 0720 712 516 

Contact 

Wellness Alliance Inc- Romania

whatsapp (0720) 712-516

[email protected]