Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Wellness Alliance inc

ROMANIAConsiliere de Sanatate pentru anxietate

Wellness Alliance a oferit in ultimul an si jumatate in majoritatea convorbirilor sedinte gratuite si pe baza de donatie de consiliere de sanatate si coaching , constand in motivarea cat si ghidarea unor persoane defavorizate cu boala cronica in stadiu agravat - astfel ca se se stabilieze .


Se discuta toata situatia lor trecuta si prezenta si cauzele nemulțumirilor lor legate de simptomele lor de boala. De multe ori constat ca ei atribuie niste simptome ale bolii lor unor medicamente ca efecte adverse ceea ce nu este adevarat. 


Alteori pur si simplu omit sa isi ia macar cateva din multele medicamente prescrise, vrand totusi sa se simta mai bine. Le explic ce face fiecare medicament pentru ei. Ii incurajez dupa caz sa isi ia tratamentul si daca nu pot sau nu vor, sa incepa macar cu ceva pe care au mai luat si au avut minime efecte adverse.


Uneori le recomand celor care nu vor sa ia anumite medicamente mai puternice niste substitute foarte raspandite si folositoare de plante sau apicole. In rest focusul meu principal este pe a le constientiza ca prioritatea lor este somnul suficient, nutritia sanatoasa , miscarea si relaxarea - in cazul persoanelor cu anxietate ameliorarea gandurilor ruminante sau anxioase.


Astfel ei realizeaza ca trebuie sa isi regleze somnul intai daca vor sa aiba o minte calma si sanatoasa fara ganduri agitate si confuze. Si asta sa o faca cum stiu ei mai bine. Eu le dau informatii despre tehnici cum sa isi imbunatateasca somnul . Apoi li se spune ca miscarea ii ajuta foarte mult atat cu sanatatea mentala, cardiaca, generala, flexibilitate,...Ii invat sa se relaxeze.Le recomand sporturi care stimuleaza relaxarea. Si in detaliu chiar si anumite posturi care ii ajuta cu ameliorarea stresului, somn chiar si traume trecute. 


Le arat modele de resurse. Le explic ce nutritie le creste imunitatea.Le dau alte tehnici de pozitivarea a mintii si crestere a bunei dispozitii ca recunostinta, meditatia , afirmatiile pozitive si le ofer mai multe modele de resurse adecvate .Aproape majoritatea clienților mei au succes rapid .


 Vorbim despre ce activitati le fac placere , ce activitati in natura, alte surse de conectare sociala. Sedinta este de o ora dar le trimit un document de inceput cu toate recomandarile si obiectivele la care am convenit impreuna apoi prin texte si chaturi urmarim uneori zilnic daca au inaintat cu ele, alteori saptamanal . 


De obicei urmeaza cam minim 6 sedinte si cam 10 sedinte la un interval de 1- 2 saptamani 

0